Från PAUS till PLAY

Oj oj vad fort tiden går när man har roligt, eller bara har väldigt mycket på sin att-göra-lista. Insåg att vi inte har bloggat på en månad nu, och tänkte inte i det här inlägget analysera allt för mycket, mest säga hej och att vi strax är tillbaka!

Det har ju trots allt hunnit hända ganska mycket under den här månaden, Obama vann valet i USA, tack och lov, istället för den kvinnofientliga Mitt Romney. Dock så valdes ju den där Tonio Borg från Medeltiden till EU-kommissionär…

Det kanske är lite väl sent att reagera på ovanstående händelser, men det kanske slängs ihop en kortare analys om varför Obama är så mycket bättre val än Romney, eller hur galet det är att välja en snubbe som Tonio Borg till någon post överhuvudtaget. Eller varför inte om Chris Brown och fantastiska Rihanna? Vad nästa inlägg handlar om återstår att se alltså.

Vi är i alla fall inte försvunna, vi tog bara en ofrivillig paus till följd av livet som händer så där ibland. Men nu är vi tillbaka och ska försöka blogga lite mer regelbundet.

 

Väl mött.

Annonser

Känner du igen dig?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: