Dagens syster- Lisa Miskovsky!

Jag är ju inte den som ser på Melodifestivalen, va. Jag är inte heller den som är den som inte erkänner att joo, det gör jag visst. Så jag tänkte att jag skulle skriva nåt om det. Sen kom jag fram till att jag också tänker utse Lisa Miskovsky till Dagens syster idag.

Men ah, vad har Melodifestivalen bjudit oss på i år då? Jag har bara sett två av fyra deltävlingar, så jag är ju verkligen inte rätt person att recensera- men det stuntar jag i, för det här är min blogg och här bestämmer jag. Det första jag tänker på är två saker: en tafsande Thorsten Flinck och en ”Björn- jag finner inga ord- Ranelid”. Jag har rätt stora problem med att man inte blir diskad från programmet när man bryter mot lagen, och jag blir lixom inte mer sugen på mannens säd när Ranelid sjunger om den.

Aja, jag tänkte inte ge så mycket mer plats åt dessa herrar, de får så mycket plats ändå. Jag tänkte istället skriva om Lisa Miskovsky, som gick vidare till final från dagens program. Hon är så jävla grym. Och cool. Och bra. Alltså har ni fattat vad hon har gjort? Hon är lite så bara aaah kör lite ishockey i Björklöven, kör lite i snowboardlandslaget, vinner några grammisar och rockbjörnar – och för er som inte visste om det så var hon även med och skrev Backstreet Boys världshit Shape of my heart (!!!!!!!).

Jag tror att Lisa Miskovsky kan allt. Jag har inte lyssnat mycket på henne på senaste tiden tyvärr, men jag tror att det blir mer nu. Jag kommer ihåg när hennes låt Driving one of your cars kom, och jag ÄLSKADE singeln Lady Stardust. Nu vet jag att jag kommer att titta på finalen i Melodifestivalen, och jag passar också på att utse Lisa Miskovsky till Dagens syster idag. Woho! Jag bjuder på en låt också, sååå bra. 🙂

”But I don’t need a perfect mirror, I don’t care for queens and kings
We are free and we are perfect when Lady Stardust sings”

Annonser

Känner du igen dig?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: